tradeinterop helpt
accountants met e-factureren

E-facturatie bespaart uw kantoor veel tijd. Facturen hoeven niet meer met scan- en herkensoftware te worden ingeboekt en gecontroleerd. Ze komen direct als boekingsvoorstel binnen. 

Tradeinterop maakt e-factureren drempelloos voor accountants, ongeacht te grootte van uw kantoor. 

E-facturatie voor accountants- en administratiekantoren

De facturen van uw klanten elektronisch ontvangen is gunstig voor zowel uw klant als uw kantoor. Facturen worden nu vaak handmatig verwerkt of er wordt gebruik gemaakt van scan-en-herken software, waarbij een medewerker de facturen nog steeds moet controleren en corrigeren. Met e-facturatie is dat niet meer nodig. De facturen die uw klanten elektronisch ontvangen, kunnen ook meteen elektronisch door uw kantoor worden verwerkt. Dit scheelt niet alleen veel tijd, maar het verkleint ook de kans op fouten en fraude.

Drempelloos e-factureren

Tradeinterop maakt e-factureren drempelloos. U hoeft niet langer in te loggen op externe portals en u hoeft niet afhankelijk te zijn van de opties die een softwarepakket biedt op het gebied van e-facturatie. Zo helpen wij u als accountants- of administratiekantoor.

Drempelloos e-factureren in verschillende financiële softwarepakketten

Tradeinterop helpt steeds meer financiële softwarepakketten om hun klanten beveiligd en drempelloos te laten e-factureren. Wij bieden softwarepakketten software waarmee zij in staat zijn hun gebruikers native in de software te laten e-factureren. Er wordt gebruik gemaakt van het beveiligde netwerk van PEPPOL / Simplerinvoicing en gebruikers hoeven niet langer in te loggen op een extern platform.

Maken uw kantoor en uw klant gebruik van een van deze softwarepakketten, dan hoeven e-facturen niet langer te worden opgehaald bij externe platformen. E-factureert uw klant nog niet? Dan kunt u hem daarop attenderen en bewust maken van de voordelen die het hen biedt.

Altijd in controle met een eigen e-facturatie koppeling op PEPPOL / Simplerinvoicing

Niet alle financiële softwarepakketten zijn in staat om te e-factureren, zeker niet zonder gebruik te hoeven maken van een extern platform.

Tradeinterop is PEPPOL Access Point provider en kan uw kantoor direct aansluiten op het netwerk van PEPPOL / Simplerinvoicing. Hierdoor bent u niet langer afhankelijk van de e-facturatie mogelijkheden van de verschillende soft-warepakketten die binnen uw organisatie worden gebruikt. Uw organisatie is zelf in controle en u kunt drempelloos e-facture-ren, doordat de aansluiting direct in uw bestaande software wordt geïntegreerd. Een extern platform is daarom niet nodig.

Ook beveiligd e-factureren voor kleinere accountants- en administratiekantoren

Een eigen aansluiting op PEPPOL / Sim-plerinvoicing is in veel gevallen het meest interessant voor middelgrote en grote accountants- of administratie-kantoren.

 

Is uw kantoor nog niet helemaal klaar voor  een eigen aansluiting, maar wilt u uw zzp en mkb klanten wel graag de mogelijkheid bieden om beveiligd te e-factureren via dit netwerk? Maak dan een account aan op het platform van tradeinterop.

 

U biedt hiermee tevens klanten die financiële software gebruiken die niet kan e-factureren, de mogelijkheid alsnog te e-factureren, zonder dat zij hoeven over te stappen op andere financiële software. 

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag

 

Ontvang ook de maandelijkse nieuwsbrief van tradeinterop!

Privacy statement 

 

Copyright 2019 all rights reserved by tradeinterop

Neem gerust contact met ons op via:

E-mail: info@tradeinterop.com

Telefoon: 030 767 2120

Bezoekadres

Papendorpseweg 97

3528 BJ  Utrecht