tradeinterop helpt met compliance Europese richtlijn in 1 dag

Vanaf 18 april 2019 is het (volgens Europese richtlijn 2014/55/EU) voor decentrale overheden en semi-overheden verplicht om e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken.​

Wilt u als gemeente zeker weten dat u op tijd compliant bent? Tradeinterop helpt u binnen 1 dag compliant te zijn. Dit geeft u de zekerheid dat u tijdig voldoet aan de nieuwe wetgeving en daarnaast geeft het u de tijd om de mogelijkheden die e-factureren uw organisatie kan bieden, verder te onderzoeken.

Voor wie geldt Europese richtlijn 2014/55/EU precies

De Europese richtlijn geldt voor alle overheden en alle andere aanbestedende diensten. Dat betekent dat gemeenten, waterschappen, provincies en aanbestedingsplichtige organisaties vanaf april 2019 in staat moeten zijn om e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken.

E-facturatie volgens de Europese richtlijn: compliant in 1 dag

Compliant in 1 dag

Succesvol e-factureren kan best veel tijd kosten. Om u te helpen de deadline te halen, bieden wij een oplossing waarmee u binnen 1 dag compliant bent. 

Geen impact op bestaande processen

Wij zorgen ervoor dat de e-facturen die u ontvangt worden omgezet naar het formaat en kanaal dat u nu al kunt verwerken. Daardoor hoeft u uw werkwijze niet te veranderen.

Tijd voor verder onderzoek

De druk is van de ketel. U heeft nu de tijd om te bekijken welke voordelen e-facturatie uw organisatie kan bieden en op welke manier u dat het beste zou kunnen implementeren. Meer informatie ->

Neem contact met ons op voor meer informatie over compliance in 1 dag

Ontvang ook de maandelijkse nieuwsbrief van tradeinterop!

Privacy statement 

 

Copyright 2019 all rights reserved by tradeinterop

Neem gerust contact met ons op via:

E-mail: info@tradeinterop.com

Telefoon: 030 767 2120

Bezoekadres

Papendorpseweg 97

3528 BJ  Utrecht