tradeinterop helpt  

semioverheden met e-factureren

Ook semioverheden kunnen met e-factureren veel geld besparen, voor bijvoorbeeld meer handen aan het bed of meer leraren voor de klas.

Voor aanbestedende diensten is het sinds april 2019 zelfs verplicht om e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken.​ 

E-factureren in het onderwijs

Het onderwijs is als aanbestedende dienst (naast decentrale overheden) ook verplicht om e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken. E-factureren biedt veel voordelen. Zo kan er bijvoorbeeld veel tijd en dus geld worden bespaard. 

Hoe een onderwijsinstelling de verplichting invult is vrij.
E-facturen moeten kunnen worden ontvangen en verwerkt, maar hoe een onderwijsinstelling dat faciliteert is niet vastgelegd. Dat biedt veel mogelijkheden om het proces zo
in te richten als bij uw onderwijsinstelling past. Kiest uw organisatie voor compliance of wilt u als organisatie optimaal kunnen profiteren van alle voordelen van e-facturatie?

E-factureren in de zorg

De meeste zorginstellingen zijn niet aanbestedingsplichtig. Toch valt er voor zorginstellingen veel te winnen met e-facturatie, want het kan aanzienlijke besparingen opleveren. Facturen hoeven niet langer handmatig te worden ingeboekt en de kans op fouten en fraude wordt aanzienlijk verkleind. 

Wanneer u de facturen van uw grootste leveranciers elektronisch ontvangt levert dat meteen een hele grote besparing op, maar ook bij de kleinere leveranciers is veel te winnen. Veel zorginstellingen werken bijvoorbeeld met zzp'ers. De verwerkingskosten per factuur liggen bij deze facturen vaak hoog. Met e-facturatie kunnen deze worden teruggebracht tot een fractie van de oorspronkelijke kosten.

Wilt u als aanbestedende dienst in 1 dag compliant zijn of bent u als organisatie op zoek naar een full service e-facturatie platform? Wij helpen u graag.

Waarom e-factureren?

Het inboeken van een factuur gaat volledig automatisch, waardoor handmatige handelingen niet meer nodig zijn

Geen incorrect ingevoerde facturen meer

Minder kans op fraude en disputen

Minder gemiste kortingen en dubbele of foutieve betalingen

Zo benut u alle voordelen van e-factureren

Business case & impact

Tradeinterop quickscan geeft inzicht in de business case, de impact op het bedrijfsproces en de kansen die hieruit voortvloeien.

Implementatie

Tradeinterop ondersteunt alle beschikbare kanalen, zoals e-mail en Simplerinvoicing. Wij zijn tevens PEPPOL Access Point.

Tradeinterop ontzorgt bij de 
implementatie en integratie. Wij regelen het voor u.

Leveranciers onboarding

Tradeinvite helpt uw leveranciers elektronisch aan u te factureren. Hoe meer e-facturen u ontvangt, hoe meer u profiteert van de voordelen van e-factureren. Wij nemen hierin niet alleen de grote leveranciers mee, maar ook de kleine leveranciers.

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag

Ontvang ook de maandelijkse nieuwsbrief van tradeinterop!

Privacy statement 

 

Copyright 2019 all rights reserved by tradeinterop

Neem gerust contact met ons op via:

E-mail: info@tradeinterop.com

Telefoon: 030 767 2120

Bezoekadres

Papendorpseweg 97

3528 BJ  Utrecht