maakt verbinden

simpel

met klanten

en leveranciers

Tradeinterop helpt zzp, mkb en grote ondernemingen bij het elektronisch uitwisselen van facturen en orders.

E-facturatie is het volledig elektronisch overbrengen van facturen

van het ene systeem naar het andere systeem.

Wij maken dat simpel.

Zo maken wij e-factureren simpel

Portaal

Via ons portaal kunt u eenvoudig e-facturen verzenden en ontvangen. Gebruikt u financiële software, zoals een boekhoud-pakket of ERP-software? Dan hoeft u vaak alleen een optie aan te vinken in uw software om via ons portaal elektronisch te kunnen factureren.

 

Gebruikt u geen financiële software? Dan kunt u eenvoudig op ons portaal inloggen om uw e-facturen te verzenden en ontvangen. Ons portaal is geschikt voor alle soorten organisaties.

LEES MEER

PEPPOL / Simplerinvoicing

Maakt uw organisatie gebruik van ERP- of op maat gemaakt software en/of heeft u een hoog factuurvolume? Dan kunt u ook direct aansluiten op het netwerk van PEPPOL / Simplerinvoicing. Een eigen koppeling biedt een hoge mate van flexibiliteit en een meer ‘agile’ billing- of factuurverwerkingsproces. Meer informatie vindt u HIER.

Ontwikkelt uw organisatie financiële software? Dan kunnen wij uw software koppelen met PEPPOL / Simplerinvoicing. Uw gebruikers kunnen dan native vanuit uw software e-factureren via dit netwerk.

LEES MEER

Onboarding

Onboarding is het voorlichten en informeren van leveranciers om hen aan u te laten e-factureren. Om succesvol te kunnen e-factureren is onboarding van essentieel belang. Wanneer u weinig e-facturen ontvangt kunt u tenslotte ook niet optimaal gebruik maken van de voordelen.

Onboarding wordt door veel organisaties ervaren als tijdrovend en frustrerend. Daarom heeft tradeinterop de Onboarding Engine ontwikkeld. Wij helpen u hiermee uw leveranciers gesegmenteerd te onboarden.

LEES MEER

Dit zeggen onze klanten over ons

Joost Diepenmaat 

Co-founder

Voor e-mail hebben we een dienstverlener die het mailverkeer voor ons afhandelt en dat wilden we voor Simplerinvoicing / PEPPOL ook. Tradeinterop verzorgt dit voor ons. Wij hoeven er niet meer naar om te kijken, het werkt gewoon prima.

Wat levert e-factureren u op

Tijdsbesparing

Door de factuurverwerking te automatiseren bespaart u veel tijd. Alle handmatige handelingen die gepaard gaan met het inboeken van facturen zijn overbodig geworden. Tijd is kostbaar en u of uw collega's kunnen dit nu besteden aan andere zaken.

Eenvoudig aan de overheid factureren

Sinds 1 januari 2017 is het bij nieuwe overeenkomsten met de overheid verplicht om de factuur elektronisch te versturen. Tradeinterop maakt dit heel eenvoudig, of u nu zzp'er bent of bij een grote onderneming werkt.

Minder fouten en dubbele betalingen

E-facturen worden automatisch ingeboekt en staan meteen
op de goede plek in uw ERP- of financiële software. Dit voorkomt fouten bij het inboeken en dubbele betalingen.

Inzicht in uw factuurverwerkingsproces

De verwerking van een factuur kost met e-facturatie slechts enkele seconden. Dat betekent dat u altijd up-to-date bent en dat u altijd een actueel overzicht heeft van uw openstaande posten.

Veilig en betrouwbaar e-factureren

Bij tradeinterop worden uw facturen verzonden over de betrouwbare en beveiligde netwerk van Simplerinvoicing/ PEPPOL.

Minder papier

Zowel u als uw klant hoeven de facturen niet meer uit te printen. U verstuurt de facturen direct vanuit uw financiële software en u kunt ze daar ook archiveren.

Lees onze blog

Ontvang ook de maandelijkse nieuwsbrief van tradeinterop!

| Privacy statement | Copyright 2019 all rights reserved by tradeinterop

Neem gerust contact met ons op via:

E-mail: info@tradeinterop.com

Telefoon: 030 767 2120

Bezoekadres

Papendorpseweg 97

3528 BJ  Utrecht