maakt verbinden

simpel

met klanten

en leveranciers

Tradeinterop helpt zzp, mkb en grote ondernemingen bij het elektronisch uitwisselen van facturen en orders.

E-facturatie is het volledig elektronisch overbrengen van facturen

van het ene systeem naar het andere systeem.

Wij maken dat simpel.

Zo maken wij e-factureren simpel

Portaal

Via ons portaal kunt u eenvoudig e-facturen verzenden en ontvangen. Gebruikt u financiële software, zoals een boekhoud-pakket of ERP-software? Dan hoeft u vaak alleen een optie aan te vinken in uw software om via ons portaal elektronisch te kunnen factureren.

 

Gebruikt u geen financiële software? Dan kunt u eenvoudig op ons portaal inloggen om uw e-facturen te verzenden en ontvangen. Ons portaal is geschikt voor alle soorten organisaties.

LEES MEER

PEPPOL / Simplerinvoicing

Maakt uw organisatie gebruik van ERP- of op maat gemaakt software en/of heeft u een hoog factuurvolume? Dan kunt u ook direct aansluiten op het netwerk van PEPPOL / Simplerinvoicing. Een eigen koppeling biedt een hoge mate van flexibiliteit en een meer ‘agile’ billing- of factuurverwerkingsproces. Meer informatie vindt u HIER.

Ontwikkelt uw organisatie financiële software? Dan kunnen wij uw software koppelen met PEPPOL / Simplerinvoicing. Uw gebruikers kunnen dan native vanuit uw software e-factureren via dit netwerk.

LEES MEER

Onboarding

Onboarding is het voorlichten en informeren van leveranciers om hen aan u te laten e-factureren. Om succesvol te kunnen e-factureren is onboarding van essentieel belang. Wanneer u weinig e-facturen ontvangt kunt u tenslotte ook niet optimaal gebruik maken van de voordelen.

Onboarding wordt door veel organisaties ervaren als tijdrovend en frustrerend. Daarom heeft tradeinterop de Onboarding Engine ontwikkeld. Wij helpen u hiermee uw leveranciers gesegmenteerd te onboarden.

LEES MEER

Dit zeggen onze klanten over ons

Joost Diepenmaat 

Co-founder

Voor e-mail hebben we een dienstverlener die het mailverkeer voor ons afhandelt en dat wilden we voor Simplerinvoicing / PEPPOL ook. Tradeinterop verzorgt dit voor ons. Wij hoeven er niet meer naar om te kijken, het werkt gewoon prima.

Wat levert e-factureren u op

Tijdsbesparing

Door de factuurverwerking te automatiseren bespaart u veel tijd. Alle handmatige handelingen die gepaard gaan met het inboeken van facturen zijn overbodig geworden. Tijd is kostbaar en u of uw collega's kunnen dit nu besteden aan andere zaken.

Eenvoudig aan de overheid factureren

Sinds 1 januari 2017 is het bij nieuwe overeenkomsten met de overheid verplicht om de factuur elektronisch te versturen. Tradeinterop maakt dit heel eenvoudig, of u nu zzp'er bent of bij een grote onderneming werkt.

Minder fouten en dubbele betalingen

E-facturen worden automatisch ingeboekt en staan meteen
op de goede plek in uw ERP- of financiële software. Dit voorkomt fouten bij het inboeken en dubbele betalingen.

Inzicht in uw factuurverwerkingsproces

De verwerking van een factuur kost met e-facturatie slechts enkele seconden. Dat betekent dat u altijd up-to-date bent en dat u altijd een actueel overzicht heeft van uw openstaande posten.

Veilig en betrouwbaar e-factureren

Bij tradeinterop worden uw facturen verzonden over de betrouwbare en beveiligde netwerk van Simplerinvoicing/ PEPPOL.

Minder papier

Zowel u als uw klant hoeven de facturen niet meer uit te printen. U verstuurt de facturen direct vanuit uw financiële software en u kunt ze daar ook archiveren.

Lees onze blog

Ontvang ook de maandelijkse nieuwsbrief van tradeinterop!

Privacy statement 

 

Copyright 2019 all rights reserved by tradeinterop

Neem gerust contact met ons op via:

E-mail: info@tradeinterop.com

Telefoon: 030 767 2120

Bezoekadres

Papendorpseweg 97

3528 BJ  Utrecht