tradeinterop helpt
software ontwikkelaars

Verbindt uw software snel, veilig en betrouwbaar met andere software. Verhoog het gebruiksgemak van uw software en laat uw gebruikers native in uw software e-factureren via PEPPOL / Simplerinvoicing met tradeinterop 'Access Point as a Service'.

Koppel uw software met PEPPOL / Simplerinvoicing

Bedrijven stellen steeds hogere eisen aan hun softwarepakketten. Hun financiële software moet kunnen verbinden met dat van hun klanten en leveranciers. Pakbonnen, orders, en facturen moeten allemaal elektronisch van het ene systeem naar het andere systeem kunnen worden overgebracht. 

Met de tradeinterop API voor Simplerinvoicing kunt u uw software moeiteloos verbinden met andere software. Dit kan bijvoorbeeld via het beveiligde en betrouwbare netwerk van Simplerinvoicing (binnen Nederland) en PEPPOL (binnen Europa).

'Access Point as a Service'

Simplerinvoicing is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét veilige en betrouwbare transportnetwerk voor facturen en andere documenten. Het werkt op basis van PEPPOL en heeft toegang tot meer dan 30 softwarepakketten. Simplerinvoicing is naast digipoort ook het kanaal dat door de overheid gebruikt wordt om e-facturen te ontvangen.

Wilt u uw software eenvoudig aansluiten op het PEPPOL/Simplerinvoicing netwerk? Maak dan gebruik van het tradeinterop ‘Access Point as a Service’.

State of the art

Veilige, betrouwbare en high performance omgeving, cloud native geïmplementeerd.

Eenvoudige implementatie 

Het tradeinterop Access Point as a Service is eenvoudig te integreren met uw software door een RESTful API, test & development faciliteiten en laagdrempelige API documen-tatie.

Zeer volledige API

Volledige PEPPOL/Simplerinvoicing API voor factuur- en orderberichten, status, receiver lookup en usermanagement.

Veilig & betrouwbaar

Tradeinterop is ISAE 3402 assured en gebruikt een PCI-DSS, ISO 27001 gecertificeerd platform om de veiligheid van uw factuurdata te garanderen.

Altijd compliant

Uw koppeling is altijd up-to-date, want tradeinterop beheert het access point, inclusief updates op de Simplerinvoicing en PEPPOL specificaties.

Extra features

Toegang tot de tradeinterop formaatconversie-, validatie- en verrijkings engine.

Lookup

Stel vast of de order of factuur zal aankomen bij de ont-vanger, voordat u een document stuurt.

Verzenden en ontvangen van documenten

De Verzenden/Ontvangen API stelt u in staat om eenvoudig documenten, zoals orders en facturen te verzenden en te ontvangen in SI-UBL of andere PEPPOL formaten. 

Status opvragen

Met de Status API ontvangt u de status van verzonden orders en facturen in uw software. Zo is uw softwaregebrui altijd op de hoogte van de status van een verzonden document.

Gratis whitepaper 'E-factureren met PEPPOL & Simplerinvoicing'

In dit whitepaper vindt u meer informatie over PEPPOL/Simplerinvoicing, welke voordelen het u en uw softwaregebruikers oplevert en hoe u een PEPPOL Access Point kunt implementeren.

In 4 stappen geregeld

1

Maak een account aan op het tradeinterop platform: 

portal.tradeinterop.com.

2

Vraag een API key aan door een e-mail te sturen aan support@tradeinterop.com.

3

Ontwikkel de API’s voor het versturen en ontvangen van berichten en het opvragen van de status.

4

Test de integratie samen met tradeinterop.

Referenties

Joost Diepenmaat 

Co-founder

“Ik geloof dat over 3 tot 5 jaar een substantieel deel van de facturen wordt verzonden via Simplerinvoicing / PEPPOL. Een eigen aansluiting op dit netwerk was dan ook een logische stap."

 

"Wij werken graag met partijen die ‘to the point’ zijn en hun documentatie goed op orde hebben. Dat was bij tradeinterop het geval. De samenwerking was erg prettig en de implementatie verliep dan ook vlot.”

Wilt u meer informatie over de API voor Simplerinvoicing en PEPPOL?

 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Ontvang ook de maandelijkse nieuwsbrief van tradeinterop!

Privacy statement 

 

Copyright 2019 all rights reserved by tradeinterop

Neem gerust contact met ons op via:

E-mail: info@tradeinterop.com

Telefoon: 030 767 2120

Bezoekadres

Papendorpseweg 97

3528 BJ  Utrecht