• tradeinterop

Managementboek.nl: eenvoudig e-factureren aan de overheid


Tijdens het Simplerinvoicing webinar "E-factureren aan de Rijksoverheid" heeft Kees Visser van Managementboek.nl uitgelegd wat de implementatie van e-factureren voor hen betekent.

Kees Visser: "Via tradeinterop hebben wij een laagdrempelige aansluiting op het Simplerinvoicing netwerk. Daarmee kunnen wij eenvoudig facturen versturen naar de overheid, en ook naar andere partijen via hetzelfde formaat."

De aansluiting van Managementboek.nl op het Simplerinvoicing netwerk via tradeinterop zorgt ervoor dat je facturen aan je klanten beschikbaar kunt stellen zonder allerlei IT systemen aan elkaar te moeten koppelen. Met tradeinterop kan Managementboek.nl eenvoudig en snel voldoen aan de verplichting om facturen elektronisch aan de overheid aan te leveren.

Bekijk het volledige webinar hier.Ontvang ook de maandelijkse nieuwsbrief van tradeinterop!

Privacy statement 

 

Copyright 2019 all rights reserved by tradeinterop

Neem gerust contact met ons op via:

E-mail: info@tradeinterop.com

Telefoon: 030 767 2120

Bezoekadres

Papendorpseweg 97

3528 BJ  Utrecht