• tradeinterop

Meet up met tradeinterop 13 december 2017


De makkelijkste manier voor uw klant om te e-factureren? Ontmoet ons op het seminar ‘Elektronisch factureren in de praktijk’ op 13 december aanstaande.

Recent hebben wij via ons ‘Access Point as a Service’ platform, Moneybird aangesloten op Simplerinvoicing FULL. Gebruikers van Moneybird kunnen daardoor direct vanuit de software e-factureren (zowel verzenden als ontvangen), via het beveiligde netwerk van Simplerinvoicing. Door deze volledige integratie in de software van Moneybird, hoeven gebruikers geen extra software aan te schaffen, koppelingen te configureren of extra instellingen te doorlopen. Moneybird biedt Simplerinvoicing FULL namelijk aan als extra verzendoptie. Het resultaat is veel gebruiksgemak en een hoge betrouwbaarheid op het gebied van e-factureren.

Wij vertellen u graag hoe u met ‘Access Point as a Service’ een betere e-facturatie gebruikersbeleving kunt maken voor uw klanten.Ontvang ook de maandelijkse nieuwsbrief van tradeinterop!

Privacy statement 

 

Copyright 2019 all rights reserved by tradeinterop

Neem gerust contact met ons op via:

E-mail: info@tradeinterop.com

Telefoon: 030 767 2120

Bezoekadres

Papendorpseweg 97

3528 BJ  Utrecht