• tradeinterop

E-factureren voor gemeenten: compliant in 1 dag


Vanaf april 2019 zijn gemeenten verplicht om elektronische facturen te kunnen ontvangen en verwerken. Op dit moment zijn de meeste gemeenten nog niet gestart of bevinden zich in de oriënterende fase van het e-facturatie traject (bron: PIANOo).Gemeenten wachten af met de implementatie van e-facturatie


E-facturen kunnen ontvangen en verwerken is straks verplicht, maar toch zijn maar weinig gemeenten er nu al klaar voor. In de praktijk blijkt dat veel gemeenten afwachten wat hun softwareleverancier gaat doen, e-factureren niet hoog op de prioriteitenlijst hebben staan of meer tijd willen hebben om gedegen onderzoek te doen naar welke oplossing het beste past bij hun situatie.


Compliant in 1 dag


Tradeinterop helpt gemeenten om binnen 1 dag compliant te zijn met de Europese Norm. De huidige werkprocessen hoeven niet te worden aangepast, want wij zorgen ervoor dat de e-facturen die u ontvangt worden omgezet naar het formaat en kanaal dat u nu al kunt verwerken.


Tijd voor verder onderzoek naar e-factureren


Deze oplossing biedt uw gemeente de tijd en de ruimte om gedegen onderzoek te doen naar wat e-factureren uw gemeente kan opleveren en hoe u dat het beste kunt implementeren. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Meer informatie hierover kunt u hier vinden.

#efactureren #efacturatie #gemeente #compliant #Europesenorm #PIANOo

Ontvang ook de maandelijkse nieuwsbrief van tradeinterop!

Privacy statement 

 

Copyright 2019 all rights reserved by tradeinterop

Neem gerust contact met ons op via:

E-mail: info@tradeinterop.com

Telefoon: 030 767 2120

Bezoekadres

Papendorpseweg 97

3528 BJ  Utrecht