• tradeinterop

Laat u uw gebruikers al drempelloos e-factureren?


Alle softwareleveranciers weet het; iedereen gaat e-factureren. Steeds meer bedrijven gaan e-factureren om efficiënter te kunnen werken. Ze verwachten van hun leveranciers dat zij facturen elektronisch verzenden en van hun klanten dat zij ze kunnen ontvangen.

Voor veel zzp’ers en mkb’ers die financiële software gebruiken, is dat nog niet zo eenvoudig. Bijna alle software ondersteunt het aanleveren van e-facturen via e-mail, maar dat wordt door grote bedrijven niet geaccepteerd. Deze organisaties eisen dat hun facturen worden aangeleverd via het beveiligde netwerk van PEPPOL.

In de meeste financiële software is e-factureren via PEPPOL niet standaard. Gebruikers moeten zich aansluiten op het platform van een externe diensterlener, koppelingsconfiguraties doorlopen of externe modules aanschaffen.

Drempelloos e-factureren maakt het versturen en ontvangen van een factuur mogelijk met één druk op de knop. Ongeacht of de ontvanger van de factuur een kleine ondernemer is of een grote corporate.

In ons nieuwste whitepaper leest u hoe u, als ERP- of financiële softwareleverancier, uw gebruikers drempelloos kunt laten e-factureren via PEPPOL.

Klik hier om het whitepaper te downloaden.


#efacturatie, #PEPPOL, #whitepaper

Ontvang ook de maandelijkse nieuwsbrief van tradeinterop!

Privacy statement 

 

Copyright 2019 all rights reserved by tradeinterop

Neem gerust contact met ons op via:

E-mail: info@tradeinterop.com

Telefoon: 030 767 2120

Bezoekadres

Papendorpseweg 97

3528 BJ  Utrecht