• tradeinterop

SAP-gebruikers kunnen direct koppelen met PEPPOL/Simplerinvoicing via tradeinteropOok gebruikers van SAP software kunnen nu op eenvoudige wijze e-factureren via het platform van tradeinterop. Tradeinterop heeft hiervoor een directe koppeling gemaakt met de software van SAP.

Met deze koppeling kunnen gebruikers via SAP-PI e-factureren via het platform. Gebruikers hoeven niet op een extern platform in te loggen om e-facturen te verzenden en ontvangen, de configuratie vindt volledig binnen SAP plaats. Dat maakt e-factureren een stuk gebruiksvriendelijker.


Eenmalig koppelen en u kunt met SAP e-factureren via PEPPPOL / Simplerinvoicing


Om gebruik te maken van deze koppeling dient uw applicatiebeheerder eenmalig de instellingen in SAP-PI te configureren. De koppeling met het tradeinterop platform werkt op basis van SOAP WebServices. Daarna kan iedere medewerker die gebruik maakt van het SAP pakket direct vanuit de software e-facturen uitwisselen, bijvoorbeeld van en naar PEPPOL/Simplerinvoicing.


Formaatconversie van IDoc naar...


SAP heeft een eigen factuur formaat, IDoc INVOIC2. Dit formaat wordt native ondersteund door tradeinterop. Wanneer u een e-factuur verzendt naar een ontvanger die een ander formaat ondersteunt, dan wordt de IDoc factuur door tradeinterop geconverteerd naar het formaat van de ontvanger. Andersom geldt dat als u een e-factuur in een ander formaat ontvangt (bijvoorbeeld UBL), de e-factuur door tradeinterop wordt geconverteerd naar het IDoc formaat.

#SAP #efacturatie #efactureren #simplerinvoicing #peppol #IDoc #formaatconversie

Ontvang ook de maandelijkse nieuwsbrief van tradeinterop!

Privacy statement 

 

Copyright 2019 all rights reserved by tradeinterop

Neem gerust contact met ons op via:

E-mail: info@tradeinterop.com

Telefoon: 030 767 2120

Bezoekadres

Papendorpseweg 97

3528 BJ  Utrecht