• tradeinterop

SAP-PO gebruikers kunnen nu ook eenvoudig e-factureren via PEPPOL/SimplerinvoicingIn navolging van de koppeling met SAP-PI heeft tradeinterop het nu ook mogelijk gemaakt om direct vanuit SAP-PO te e-factureren via PEPPOL/Simplerinvoicing.

Door deze koppeling, via het tradeinterop platform, hoeven gebruikers van SAP-PO niet langer in te loggen op een extern platform om e-facturen te kunnen verzenden en ontvangen. De gehele configuratie vindt plaats binnen SAP.Eenmalige configuratie van SAP-PO om veilig te e-factureren


Om gebruik te maken van deze functionaliteit dient uw applicatiebeheerder de instellingen eenmalig in SAP-PO te configureren. De koppeling ondersteunt naast SOAP WebServices ook een RESTful API en gebruikt OAUTH voor de autorisatie. Dit maakt de koppeling eenvoudig, veilig en zorgt ervoor dat iedere organisatie die gebruik maakt van SAP-PO direct vanuit de software kan e-factureren.


Formaatconversie van IDoc


SAP maakt geen gebruik van het gangbare UBL formaat, maar heeft een eigen structuur. Dit IDoc INVOIC02 formaat wordt standaard door tradeinterop ondersteund. Wanneer de ontvanger van uw factuur een ander formaat gebruikt, wordt de IDoc INVOIC02 van SAP omgezet naar het formaat van de ontvanger. Omgekeerd werkt dit exact hetzelfde. U kunt dus ook gemakkelijk e-factureren met verzenders en ontvangers die een ander formaat hanteren.


#SAP #SAPPO #SAPPI #peppol #simplerinvoicing #efacturatie #efactureren #IDoc

Ontvang ook de maandelijkse nieuwsbrief van tradeinterop!

Privacy statement 

 

Copyright 2019 all rights reserved by tradeinterop

Neem gerust contact met ons op via:

E-mail: info@tradeinterop.com

Telefoon: 030 767 2120

Bezoekadres

Papendorpseweg 97

3528 BJ  Utrecht