• tradeinterop

Tradeinterop aanwezig op congres ‘De Roadmap voor Digitalisering’E-factureren in de bouw- en installatiebranche

E-factureren is een essentiële stap in de digitalisering van bedrijfsprocessen in de bouw- en installatiebranche. Digitalisering heeft niet alleen gevolgen voor de sector (zoals het gebruik van een standaard), maar het heeft ook sector-overschrijdende implicaties: Hoe zorg je er als organisatie in deze sector voor dat je ook kunt e-factureren met bedrijven in andere sectoren? Welke lessen zijn er te leren van initiatieven in andere sectoren? Wat zijn de valkuilen en welke oplossingen zijn ook goed toepasbaar in de bouw- en installatiesector? We vertellen u hier meer over tijdens onze break-out sessie op het congres ‘De Roadmap voor Digitalisering’.

Congres 'De Roadmap voor Digitalisering'

Dit congres wordt georganiseerd door Stichting Ketenstandaard Bouw en Installatie. Tijdens dit congres krijgen bezoekers door middel van sessies en talkshows (onder leiding van Roelof Hemmen), een compleet overzicht van de actuele digitale ontwikkelingen en praktijktoepassingen. Daarnaast is er een informatiemarkt, waar ook tradeinterop aanwezig zal zijn.

Gratis deelnemen

Het congres vindt plaats op donderdag 7 juni bij het Hart van Holland in Nijkerk. U kunt zich hier inschrijven voor gratis deelname aan het congres en de sessies.


#efactureren #efacturatie

Ontvang ook de maandelijkse nieuwsbrief van tradeinterop!

Privacy statement 

 

Copyright 2019 all rights reserved by tradeinterop

Neem gerust contact met ons op via:

E-mail: info@tradeinterop.com

Telefoon: 030 767 2120

Bezoekadres

Papendorpseweg 97

3528 BJ  Utrecht