• tradeinterop

Tradeinterop als Gold partner aanwezig op FactuurcongresWoensdag 18 april is het zover. Dan vindt het jaarlijkse Factuurcongres plaats. Dit is het grootste evenement over e-factureren en betaaloplossingen in de Benelux. Tradeinterop is hier uiteraard ook aanwezig. Als Gold partner verzorgen wij twee kennissessies, waarvoor we u van harte uitnodigen.

Kennissessie - Onboarding

Of e-factureren succesvol is binnen een organisatie, valt of staat met de onboarding. Hoe zorgt u ervoor dat uw leveranciers u elektronische facturen gaan aanleveren, want dat gebeurt niet vanzelf. Hoe bepaalt u welke onboarding strategie bij uw organisatie past? Hoe behoudt u de goede relatie met uw leveranciers en wat kunt u doen om uw leveranciers te helpen? Wij helpen organisaties bij het onboarden van hun leveranciers en in deze sessie delen wij graag onze ervaringen met u.

Kennissessie - van OCR naar drempelloos e-factureren

Op het gebied van e-facturatie volgen de ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Wat zijn de belangrijkste drivers en hoe gaat de toekomst van e-factureren er uitzien? Wat is de rol van PEPPOL/Simplerinvoicing en hoe verhoudt die zich tot e-mail en OCR? Naast het beantwoorden van deze vragen, wordt toegelicht waarom het aansluiten van uw organisatie op PEPPOL/Simplerinvoicing waardevol is en welke mogelijkheden er zijn om dit te realiseren.

Netwerkplein

Op het netwerkplein vindt u onze stand. Wij ontmoeten u daar graag!

Aanmelden voor het Factuurcongres kan via deze link: https://factuurcongres.nl/aanmelden/

#efactureren #efacturatie #factuurcongres

Ontvang ook de maandelijkse nieuwsbrief van tradeinterop!

Privacy statement 

 

Copyright 2019 all rights reserved by tradeinterop

Neem gerust contact met ons op via:

E-mail: info@tradeinterop.com

Telefoon: 030 767 2120

Bezoekadres

Papendorpseweg 97

3528 BJ  Utrecht