• tradeinterop

Tradeinterop & FactuurcongresOp donderdag 11 april aanstaande vindt het Factuurcongres plaats. Tijdens dit jaarcongres voor factuurautomatisering en digitalisering in finance, staat transformatie centraal. De Financiële afdeling is niet langer ondersteunend, maar voegt steeds meer waarde toe in de keten. Digitalisering en elektronisch factureren draagt in hoge mate bij aan deze transformatie en maakt steeds meer zaken mogelijk.

Interview met Jaap Jan Nienhuis

In aanloop naar het congres is Jaap Jan Nienhuis, Product Designer bij tradeinteorp, geïnterviewd over het onboarden van leveranciers. In het interview geeft hij zijn visie op onboarding, hoe u er het beste mee kunt beginnen, hoe u leveranciers kunt overtuigen te gaan e-factureren en wat de belangrijkste do's en don'ts zijn. Het volledige interview leest u hier.

Wij zijn erbij, komt u ook?

Tradeinterop is ook dit jaar als partner aanwezig op het Factuurcongres. Naast onze aanwezigheid op de beursvloer kunt u ook onze sessies over e-facturatie en onboarding bijwonen. Aanmelden voor het Factuurcongres kan via deze link met relatiecode 2QKMDCTZ. Als eindgebruiker kunt u gratis deelnemen aan het congres.


Ontvang ook de maandelijkse nieuwsbrief van tradeinterop!

Privacy statement 

 

Copyright 2019 all rights reserved by tradeinterop

Neem gerust contact met ons op via:

E-mail: info@tradeinterop.com

Telefoon: 030 767 2120

Bezoekadres

Papendorpseweg 97

3528 BJ  Utrecht