tradeinterop consulting helpt 

met digitale transformatie

Is uw organisatie al klaar voor de digitale transformatie van uw inkoop- en facturatieprocessen? Wij ondersteunen u bij het in kaart brengen van uw wensen, organisatie en mogelijkheden. Op basis van onze kennis en jarenlange ervaring adviseren wij u over de beste strategie.

Digitale transformatie van het inkoop- en facturatieproces

Het internet heeft ervoor gezorgd dat bedrijven hun processen in hoog tempo hebben gedigitaliseerd. Communicatie verloopt veelal digitaal, data wordt vaak digitaal opgeslagen en software draait steeds vaker in de cloud.

Een van de laatste bedrijfsprocessen die op het punt staan om fundamenteel te veranderen is het proces van handel doen. Werkzaamheden die nu vaak nog handmatig worden uitgevoerd, worden in rap tempo geautomatiseerd.

Vragen die een goed antwoord vereisen

E-factureren wordt steeds laagdrempeliger en e-ordering komt ook in beeld. Veel organisaties worstelen met belangrijke vragen zoals:

  • Welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van e-facturatie en e-ordering? Welke ontwikkelingen zijn relevant voor mij?
     

  • Welke oplossingen zijn er in de markt om dit vorm te geven en hoe verhouden die zich tot elkaar en tot ons bestaande software landschap?
     

  • Hoe implementeer ik de gekozen oplossing op een goede manier binnen onze organisatie?
     

  • Hoe krijg ik leveranciers en klanten mee in het omarmen van efficiëntere manieren van zaken doen? 

Roadmap

Wij geven inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering van het inkoop- en facturatieproces en helpen u een roadmap te ontwikkelen voor uw digitale transformatie strategie.

RFI / RFP ondersteuning

Wij brengen samen met u in kaart en adviseren u over welke functionaliteiten en technologieën het beste passen bij uw ambities om uw bedrijfsprocessen te digitaliseren. 

Project Management 

Wij helpen u met het formuleren van een aanpak (en de uitvoering hiervan) om uw klanten en/of uw leveranciers mee te nemen in uw digitale transformatie project.

Tradeinterop helpt u op weg met consulting op het gebied van...

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met 

E-procurement expert en consultant Jaap Jan Nienhuis

Ontvang ook de maandelijkse nieuwsbrief van tradeinterop!

Privacy statement 

 

Copyright 2019 all rights reserved by tradeinterop

Neem gerust contact met ons op via:

E-mail: info@tradeinterop.com

Telefoon: 030 767 2120

Bezoekadres

Papendorpseweg 97

3528 BJ  Utrecht